2014. júl 05.

Ribizlis zöldsaláta

írta: Kertkonyha
Ribizlis zöldsaláta

A rubinvörös ribizli szemek nem csupán látványra gyönyörűek a zöld salátában, de az édes-savanykás íz üdítően hat minden falatban, és jól kiegészíti nyári ebédeinket.

20140705_ribizlis-salata_500x376.jpg

Hozzávalók egy nagy tál salátához:

  •          7-8 salátalevél
  •          3 nagy marék friss spenót
  •          2 marék ribizli
  •          1 kávéskanál fokhagymapor
  •          2 evőkanál almaecet
  •          4 evőkanál olívaolaj
  •         

  1. Vágjuk csíkokra a zöldleveleket.
  2. Keverjük el a többi hozzávalóval.

 

Jó étvágyat!

Egy kattintás, és nem maradsz le a további receptekről:

 

Szólj hozzá

saláta spenót gluténmentes egyszerű ribizli laktózmentes fejessaláta főzés nélkül