2017. már 24.

Vegán bolognai spagetti

írta: Kertkonyha
Vegán bolognai spagetti

Annyi milánóit meg napolitanát ettem már vegánként, hogy a fülemen jön ki. Nem így a hároméves lányomnak, de ez más tészta. ;)

Szóval, éppen ideje volt egy klasszik vegán bolognainak, ami ráadásul nem szójás, nem is szejtános, hanem csak úgy, a maga egyszerűségében karfiolos! Vagyis egy igazi SUPERFOOD adja az alapját. 

Ennek ellenére döbbenetesen nem kesernyés vagy karfiolízű. Az élet szép! :)
Az esetlegesen megmaradt szósz fantasztikus szendvicskrémnek is, a csemege ubi meg mindenre felteszi a koronát.

Ha tetszik ez a recept, nézz be a Mindennapi Superfood főzőtanfolyamra is, várlak szeretettel!

vegan_bolognai_500x400.jpg

Hozzávalók 4 személyre

  1. A marhahúspótlót keverjük össze a paradicsompürével, és adjunk hozzá 2-3 dl vizet, hogy krémes állagot kapjunk.
  2. Halmozzuk a szószt a kifőtt tészta tetejére.

Jó étvágyat!

Ez egy vegán recept volt. :)

Hasonló recepteket ITT találsz még.

Nézd meg a legújabb Kertkonyha főzőtanfolyamokat:
Kezdő Vegán
Növényi Tejek és Tejtermékek
A Mindennapi Superfood 

Végezetül innen letöltheted a két ajándék receptgyűjteményt is.

 

Szólj hozzá

főétel húsmentes vegetáriánus laktózmentes vegán tojásmentes mediterrán konyha