Fokhagymás pizzakenyér
Nyáron imádunk piknikezni, vagy akár kinn, a zöldben ebédelni is. Az egészben a legnehezebb egy hordozható menü kitalálása, de igazság szerint nem is mindig gondolom túl. Ld. ezt a pizzakenyeret. Minden ráérős hétvégi reggelbe belefér, hogy a tésztát megdagassza nekem a kenyérsütő, hogy aztán belenyomkodjam a tepsibe, megkenegessem a finom szószával, és a jó forró sütőm kisüsse. Az egész kb. 10 perc effektív munka.
Ha kihűlt kicsit, csak feltördelem a vágások mentén, aztán mehet a dobozba. Vágok hozzá még egy jó nagy adag friss zöldséget, és kész az ebéd. Kimegyünk a zöldbe, és az ilyen sütés illatain felbuzdult család már az első padra is leülne, csakhogy együnk már. :) Hát, így van ez.
Utána meg jöhet a játék.
Hozzávalók egy nagy tepsihez