Kertkonyha

Egyszerűen egészségeset főzni

2014. sze 13.

Bab-borsó ragu

írta: Kertkonyha
Bab-borsó ragu

Számomra ez egy igazi őszi étel. Benne van még a nyár a friss kaporral, ropogós ceruzababbal, de ott van már a finom laktató csicseriborsó is, ami belülről melegít, jóleső érzéssel tölt el a hidegebb napokon is. Ez egy végtelenül egyszerű recept, kevés hozzávalóval, amik…

Tovább Szólj hozzá

köret zöldbab főétel csicseriborsó gluténmentes egyszerű vegetáriánus laktózmentes vegán

2014. sze 11.

Rakott krumpli

írta: Kertkonyha
Rakott krumpli

Lehet-e ízes, szaftos, hagyományos rakott krumplit sütni húskészítmények és tejtermékek nélkül, tisztán növényi alapanyagokból? De még mennyire! Az íze mennyei, viszont se nem puffaszt, se nem telít el, sőt: koleszterin egy szál se. :) Pillanatok alatt kész van, és pillanatok alatt el is fogy. Jó…

Tovább Szólj hozzá

krumpli főétel egyszerű vegetáriánus magyaros laktózmentes rakott krumpli vegán tojásmentes kalóriadús

2014. sze 08.

Patisszon a görög hegyekből

írta: Kertkonyha
Patisszon a görög hegyekből

A patisszon ritkán használt zöldségfélénk, pedig a főzeléktökkel és cukkinivel rokon, az íze is nagyon hasonló, viszont a formája különleges, és kedves meglepetést szerezhetünk vele az asztalon.Nekem egy nagyon kedves barátom jutott róla az eszembe, aki ha tudta, hogy…

Tovább Szólj hozzá

zöldbab főétel vegetáriánus patisszon laktózmentes vegán görög konyha mediterrán konyha