Ez a történet úgy kezdődött, hogy egyik vasárnap nem volt itthon sokkal több, mint egy kifli, savanyú káposzta, és pár szem paradicsom. Így ...
Káposztás krumpli kosárkák
Ebben az ételben több dolgot is nagyon szeretek:
1. Hagyományos ízek találkoznak, de mégis új formában.
2. Nem kétséges, hogy egy valódi ...
Pirított brokkolikrémleves
Mitől lesz egy levesnek igazán jó íze? Nem, nem a leveskockától :)
– én személy szerint menekülök a leveskockás vagy ételízesítős ...
Oreo keksz
Itt az OREO őrület! :) Mindenhol találkozunk vele: kínálják a legjobb delikatesz üzletek, írnak róla a legmenőbb újságok és magazinok, az emberek ...
Erdei ízek tésztája
Valami visszafogott, valami elegáns. Pont ilyen feltét a fokhagymás olíván pirított dió, összeolvadva a laskagomba illatával és a spenót finom ...
Bormártás és szőlő füstölt alapokon
Ősz van, és szőlő szezon. A gyümölcs persze nyersen a lehető legjobb, de ki ne vágyna időnként valami különlegesre? Én azt mondom, készítsünk ...
Vegaburger barbeque szósszal
Ez bizony egy rendhagyó burger. Mert ehhez a burgerhez nem kell hús. Viszont ez a burger nem is akar húsos lenni. Mert most lencsés akar lenni! :) Ez a ...
Othello szőlős szelet
Az othello szőlő számomra az egyik legelegánsabb, legmutatósabb, és az egyik legbámulatosabb gyümölcs, ami minden asztal fényét emelni tudja. ...
Zöldséges kölesfelfújt
A köles a leggazdagabb gabonánk, a gabonák királyaként is szokták emlegetni.
Savtúltengés, ráncosodás, érelmeszesedés, magas vérnyomás vagy ...
Eper-lime krémtortácskák
Hol vagyok? Egy párizsi boutique hotel kávézójában? Hát, jó lenne, de most csak a saját étkezőmben üldögélek. Viszont egy hiper gusztusos; sőt, ...