Javában tart a farsang, egészen pontosan hamvazószerdáig (azaz még egy hétig) temetjük a telet, készülünk a tavaszra, és a keresztény ...
Aranyszínű melegítő ragu
Minden év februárjában rendre fellélegzem: örülök, hogy vége a télnek, amit ebben az évben is túléltem valahogy. :) Valóban, napról napra több ...
Gyors göngyölt gomba
Mondjuk el sokszor egymás után, hogy mit főzünk ma:
Gyors göngyölt gombát! Gyors göngyölt gombát! Gyors göngyölt gombát!
2 in 1, mert ezzel ...
Party golyók
Vendégeket várunk, mi legyen az a rántott, aminek egyáltalán nem árt, ha áll kicsit, vagyis bőven ki lehet szellőztetni a buli előtt? Legyen ...
Szójatejszínhab
Egy kedves olvasóm adta az ötletet, hogy készítsünk növényi tejszínhabot. Bizony, bizony, az a finom bűnbeesés: a friss tejszínhab, ami megkoronáz ...
Babakeksz
A minap olvastam egy táplálkozási irányzatról, ami kisbabáknál is kizárja a szénhidrátokat, kivéve ha gyümölcsből, zöldségből származnak. ...
Variáció rakott krumplira
A rakott krumplit mindenki szereti. Úgy értem, valamelyik változatát legalábbis, mert ennek az ételnek bizony rengeteg arca van! Hagy' ajánljam most ...
Vega lasagne
Csodálatosan gazdag ízek, belül szaftos, a teteje ropogósra sült, paradicsomos, bazsalikomos, babéros: ilyen a Kertkonyhában a lasagne!
Amikor nyolc ...
Vicces jelenetek 2014-ből
Még mindig visszatekintés 2014-re. :) Az előző poszt párjaként megosztanám az elmúlt év hat legviccesebb, legfélresikerültebb fotóját is. ...
Krumpli és Csoki 2014
Összegyűjtöttem a tavalyi év hat legnépszerűbb posztját a blogról. Erre a hat bejegyzésre közel 40 ezren voltak kíváncsiak.
A két ...