2015. júl 21.

Kajszikrém

írta: Kertkonyha
Kajszikrém

Ó, azok a gyümölcsös krémtúrók..! Bátraknak ajánlom ezt a kicsit szokatlan változatot, és persze annak, aki valamilyen okból nem eszik tejterméket. Mert a krémtúró mindenkinek jár! Vagy valami nagyon hasonló. :)
Jégbe hűtve, szép poharakban vagy mutatós üvegekben különleges desszert lesz az asztalon.

20150721_kajszis-kremturo_2_500x376.jpg

Hozzávalók 3 adaghoz:

  • 250 barack
  • 150 tofu
  • 2 evőkanál tej (én mandulatejet használtam)
  • cukor ízlés szerint
  • fél citrom leve
  • 1 késhegynyi só
  1. A barackot egy percre forrásban lévő vízbe kell helyezni, hogy le tudjuk húzni a héját.
  2. Ezután csak össze kell turmixolni a többi alapanyaggal.

Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 5 perc

Iratkozz fel a Hírlevélre, és mellé töltsd le ITT két AJÁNDÉK receptfüzetünket!
Szupergyors Édességek és Szupergyors Vacsorák receptfüzet

könyvek (150x90)_1.jpg

 

Tetszett ez a recept?  
Akkor érdekelhet a legjobb leveseinket tartalmazó új receptgyűjteményünk.
Kíváncsi vagy, mi van benne? Nézd meg róla ezt a rövid VIDEÓT
Bővebb infót is találsz róla ITT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

édesség sárgabarack desszert gluténmentes egyszerű vegetáriánus laktózmentes vegán krémtúró tojásmentes gyümölcsös édesség kajszi főzés nélkül