2014. sze 04.

Kolbászkrém (növényi alapanyagokból)

írta: Kertkonyha
Kolbászkrém (növényi alapanyagokból)

Aki már kóstolt gabonakolbászt, tapasztalhatta, hogy nagyon finom, szinte megszólalásig hasonlít a húsos változathoz, de az állaga eléggé morzsálódó, és könnyen szétesnek a karikák.
Szerintem ezen úgy lehet a legkönnyebben segíteni, ha már eleve szétnyomkodjuk a kolbászt. :) Készítsünk belőle kolbászkrémet!
20140904_kolbaszkrem_1_500x375.jpg

Hozzávalók:

  • 1 szál gabonakolbász
  • 50 g étolaj
  • 50 g kókuszolaj vagy margarin
  • fél mokkáskanál őrölt kömény
  • fél mokkáskanál pirospaprika
  • késhegynyi fokhagymapor
  • só, bors

 
A krém hozzávalóit keverjük össze egy tálban.

Elkészítési idő: 10 perc 

Egy kattintás, és nem maradsz le a további receptekről:

 

Szólj hozzá

vegetáriánus szendvics magyaros laktózmentes vegán kenyérre kenjük