A bejegyzés trackback címe:
https://kertkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr46476087
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
meiszner.kati 2014.07.14. 22:39:01
A csipet sáfrányt hogy képzeljük el hozzáadni?
Kertkonyha 2014.07.15. 00:35:20
@meiszner.kati: Szia Kati! A porrá őrölt sáfrányt csak bele kell szórni. A szálas sáfrányt szárazon meg lehet pirítani, és úgy elmorzsolni. Én még úgy is szoktam kinyerni fűszerek aromáját vagy színét, hogy valamelyik folyékony hozzávalóból kiveszek kicsit, avval felfőzöm, majd leszűröm. Persze a kurkumapor egyszerűbb, de nem mindenki szereti az ízét. Üdv: Edit
Kertkonyha 2017.01.15. 20:32:52
@Attilajukkaja: Szia Attila! A növényi tejszínt szokták még így hívni. Ezt a fajtát szinte minden nagyobb élelmiszerüzlet tartja. www.abconline.hu/image/773373787.jpg