Brokkoli torzsája krémleves
Az ember vesz egy fej brokkolit... Kérdem én, miért van akkora torzsája, hogy a súly felét ott fizetem ki?
Értem én a zöldségeseket... De akkor már inkább nem a kukába szeretném dobni, hiszen levesnek a legjobb lesz, a torma meg nagyon jól kiemeli az ízeket.
Hozzávalók 1-2 adaghoz:
- 200 g brokkoli torzsa
- 1/4 fej vöröshagyma
- 1 kávéskanál torma
- 3 evőkanál olaj
- só, bors
- Olajon pirítsuk meg a felaprított hagymát.
- Dobjuk rá a feldarabolt torzsát.
- Fűszerezzük, és öntsük fel 2 dl vízben feloldott tormával.
- Főzzük puhára fél óra alatt, majd turmixoljuk össze.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 40 perc
További recepteket ITT találsz.
|
Iratkozz fel a Hírlevélre, és mellé töltsd le ITT két ajándék receptfüzetünket! Szupergyors Édességek és Szupergyors Vacsorák receptfüzet |