Aszalt szilvával töltött gombafejek
Különleges és nemes étel, amit nagyon egyszerű elkészíteni, és fél óra elteltével az asztalon illatozik. Kitűnően illik hozzá a rizs is, a krumplipüré is.
Hozzávalók két személyre:
- 6 nagy fej gomba
- 100 g aszalt szilva
- 15 g fenyőmag
- Olívaolaj, só, bors
1. A gombákat mossuk meg, szárukat vágjuk ki.
2. Állítsuk a fejeket egy tepsibe, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk.
3. Belsejükbe tegyünk aszalt szilvát és szórjunk rá fenyőmagot.
4. Csepegtessünk rá még egyszer olívaolajat és közepes sütőben süssük 20 percet.
Elkészítési idő: 30 perc
Jó étvágyat hozzá!
Egy kattintás, és nem maradsz le a további receptekről: